+30 210 60 22 024   |   info@thelcon.gr   |

Foodlink

Project Information

Εκπονήθηκε Ενεργειακός Έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας logistics Foodlink σε:

  • Ασπρόπυργο
  • Κύριλλο
  • Λάκκο
  • Μαγούλα

Στις αποθήκες της εταιρείας, (μεγέθους 8.500-11.000 m2), πραγματοποιήθηκε:

  • Καταγραφή, ανάλυση H/M εξοπλισμού και επιμερισμός ενεργειακών καταναλώσεων
  • Υπολογισμός ενεργειακών δεικτών, γραμμών βάσης και KPIs
  • Ανάλυση διαδικασίας αποθήκευσης προϊόντων
  • Οικονομοτεχνικές προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που προτάθηκαν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Επεμβάσεις στον φωτισμό
  • Συστήματα ελέγχου και μετρήσεων
  • Client Foodlink
  • Category Ενεργειακός Σχεδιασμός
  • Location Αττική
  • Year 2018-2019