Project Information
Εκπονήθηκε Ενεργειακός Έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας logistics Foodlink σε:
- Ασπρόπυργο
- Κύριλλο
- Λάκκο
- Μαγούλα
Στις αποθήκες της εταιρείας, (μεγέθους 8.500-11.000 m2), πραγματοποιήθηκε:
- Καταγραφή, ανάλυση H/M εξοπλισμού και επιμερισμός ενεργειακών καταναλώσεων
- Υπολογισμός ενεργειακών δεικτών, γραμμών βάσης και KPIs
- Ανάλυση διαδικασίας αποθήκευσης προϊόντων
- Οικονομοτεχνικές προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας
Τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που προτάθηκαν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
- Επεμβάσεις στον φωτισμό
- Συστήματα ελέγχου και μετρήσεων
- Client Foodlink
- Category Ενεργειακός Σχεδιασμός
- Location Αττική
- Year 2018-2019